Family&Friends

Lovebug

Jullie kindje is net geboren of al wat ouder. Het wordt een ongedwongen shoot. Ik leg het allemaal vast op een rustige manier, in eigen omgeving. Alles op het tempo van jullie kindje. Naast foto’s van het kindje leg ik ook zijn/haar leefomgeving en eerste kleertjes en spulletjes vast. Ik zorg ervoor, dat het een mooie herinnering wordt, op een authentieke en esthetische manier.

15-20 foto’s digitaal
enkele printjes

 

Family&Friends

Wil je met familie of vrienden op de foto? Dat kan. Erg gezellig! Jullie kunnen samen een locatie aangeven of ik ga voor jullie op zoek.

10-15 foto’s digitaal
ieder een kleine print, een professionele afdruk op zijdeglans fotopapier

Loveshoot

Samen met je grote liefde op de foto. Zomaar, of omdat je bijna gaat trouwen. Ik leg dit bijzondere moment voor jullie vast. Jullie kunnen samen een locatie aangeven of ik ga voor jullie op zoek.

10-15 foto’s digitaal
professionele print naar keuze op zijdeglans fotopapier

 
 

 
 

Extra information

Tip!
Kleding: rustige tinten, tijdloos, maar kleur(accent) mag natuurlijk ook. Leuk om een beetje op elkaar af te stemmen. Belangrijk is dat je jezelf bent.

If the weather is…
Ik werk met natuurlijk, bestaand licht. Mocht het slecht weer zijn, dan verplaatsen we de fotoshoot. Tenzij er wel voldoende licht is en we op een binnenlocatie kunnen fotograferen!

 
 

Staat je gevraagde dienst niet beschreven? Of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.