Interior

Interior Photography

Je woning op een zo natuurlijke en esthetisch mogelijke manier presenteren op internet? My Dutch Home verzorgt interieurfoto’s van jouw gehele woning.

Al dan niet na een thuis-naar–huis stylingadvies. Met mijn esthetische werkwijze zal ik de woning zo goed en presentabel mogelijk fotograferen.

Hierdoor krijgt de potentiële koper een goed beeld van de woning op het internet, bijvoorbeeld bij Funda. De kansen op een bezichtiging nemen toe.

 

Business & product photography

Wil je je bedrijf op een bijzondere manier in de picture zetten op een persoonlijke manier? Dit kan bijvoorbeeld door middel van foto’s van de locatie, omgeving en typische objecten die jouw bedrijfsidentiteit weergeven.

Styling Advice

Bij het verkopen van je woning is het belangrijk om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. My Dutch Home komt graag langs voor een thuis-naar-huis verkoopadvies waarbij we in 1-1,5 uur door de gehele woning lopen.

Het doel van het advies is om van je thuis een huis te maken, waarbij het belangrijk is om het huis zo neutraal en overzichtelijk mogelijk in te richten. Door persoonlijke objecten uit je huis te halen, de indeling te veranderen, spullen weg te halen of juist toe te voegen. Zo wordt het huis overzichtelijk en voor een grote doelgroep toegankelijk. Dit advies wordt schriftelijke uitgewerkt met persoonlijk advies en basistips. Met dit advies kunt je aan de slag met je woning!

 

Staat je gevraagde dienst niet beschreven? Of heb je vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.